Гозинаки (з цукровою пудрою)
Гозинаки (з цукровою пудрою)

Гозинаки (з цукровою пудрою)

  ,     

22 Березня, 2020

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Волоські горіхи - 500 г

Мед - 250 г

Цукрова пудра - 3 ст. ложки

Directions

1Горіхи нарізати, трохи обсмажити без зміни кольору й очистити від оболонки.

2Мед прогріти 3‑4 рази до появи піни і щоб крапля не розтікалася на блюдце.

3Мед і горіхи з'єднати з цукровою пудрою і варити на слабкому вогні 10 хвилин.

4Масу вилити шаром 0,5 см на застелене пергаментним папером деко, поверхню розрівняти, масу охолодити.

5Перед подачею розрізати гозинкаки нагрітим ножем на порції.

00:00