Оладки бабусини
Оладки бабусини

Оладки бабусини

  

2 Березня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

ДЛЯ ОПАРИ:

Борошно - 400 г

Цукор - 1 ст. ложка

Молоко - 400 мл

Дріжджі сухі - 2 ст. ложки

ДЛЯ ТІСТА:

Яйця - 6 шт.

Цукор - 3 ст. ложки,

Масло вершкове - 50 г

Сіль - 1 ч. ложка

Сметана - 100 г

Молоко - 60 мл

Олія для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Мед

Джем

Directions

1ОПАРА: Змішати борошно для опари з цукром і дріжджами, влити тепле молоко. Перемішати вінчиком до однорідної консистенції та поставити в тепле місце на 1 годину.

2Збити яйця з цукром і вершковим маслом, додати сметану і молоко, посолити. З'єднати тісто з опарою та залишити в теплому місці ще на 40 хвилин.

3Смажити оладки на розжареній олії, перевертаючи, до рум'яної скоринки.

4Подавати з медом або джемом.

00:00