Ананас із креветками
Ананас із креветками

Ананас із креветками

  ,   ,

2 Березня, 2019

Готовим к празднику (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Ананаси - 1 шт.

Мандарини - 70 г

Виноград без кісточок - 90 г

Малина або червона смородина - 90 г

Креветки консервовані - 200 г

Ананасовий сік - 2 ст. ложки

Імбир мелений - 0,25 ч. ложки

Directions

1Ананас розрізати уздовж, видалити серцевину, вирізати частину м'якоті та нарізати її кубиками.

2Мандарини розібрати на дольки, очистити від білих волокон. Ягоди винограду розрізати навпіл.

3Ананасовий сік змішати з імбиром.

4Фрукти з'єднати, додати малину або червону смородину, креветок, сік з імбиром, перемішати і викласти у половинки ананаса.

00:00