зелена квасоля, петрушка, помідори, цибуля. часник
зелена квасоля, петрушка, помідори, цибуля. часник

Квасоля зелена по-італійськи

      

6 Вересня, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 10 mins

Ingredients

Квасоля - 1 кг

Помідори - 500 г

Масло вершкове - 80 г

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Петрушка - 1 пучок зелені

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Від стручків квасолі відокремити нитку, яка зв'язує половинки стручків. Очистити від шкірки помідори та нарізати. Порубати часник і цибулю.

2Швидко обсмажити в скороварці на 50 г вершкового масла помідори та цибулю.

3Потім додати квасолю, зелень, часник, закрити каструлю і тушкувати ще 10 хвилин.

4При подачі посипати рубаною зеленню петрушки і додати решту масла.

00:00