Квасоля зелена по-італійськи овочеві страви французька кухня скороварка 6 Вересня, 2019 100 рецептов французской кухни Cook: 10 mins Ingredients Квасоля - 1 кг Помідори - 500 г Масло вершкове - 80 г Цибуля - 1 шт. Часник - 1 зубчик Петрушка - 1 пучок зелені Сіль Перець чорний мелений Directions 1Від стручків квасолі відокремити нитку, яка зв'язує половинки стручків. Очистити від шкірки помідори та нарізати. Порубати часник і цибулю. 2Швидко обсмажити в скороварці на 50 г вершкового масла помідори та цибулю. 3Потім додати квасолю, зелень, часник, закрити каструлю і тушкувати ще 10 хвилин. 4При подачі посипати рубаною зеленню петрушки і додати решту масла. 00:00