1Покласти локшину соба «Зелений чай» в миску і залити окропом. Дати просочитися 3‑6 хвилин (або відповідно до інструкцій на упаковці), потім злити, промити холодною водою, щоб локшина не злипалася, і відкласти.
2Покласти вакаме в миску та залити окропом. Залишати 10 хвилин або до відновлення об'єму водоростей, потім злити та грубо нарізати.
3СОУС: Змішати у мисці темний соєвий соус, мірін, мед, а також лаймовий сік і заправити сіллю та перцем.
4САЛАТ: Струсонути у мисці фенхель, моркву, вакаме, додти більшу частину заправки та знов струсонути.
5Покласти локшину в каструлю, додати салат із фенхелю та моркви, форель, листя кінзи (половину листя нарізати, решту залишити цілим), а також скибочки лайма (якщо використовуються), щоб вичавити над чашею. Полити рештою заправки та додати листя петрушки та фенхелю (якщо використовуються).