Локшина «Зелений чай» і форель з салатом із фенхеля
Локшина «Зелений чай» і форель з салатом із фенхеля

Локшина «Зелений чай» і форель з салатом із фенхеля

  , ,   

30 Квітня, 2020

100 Weight Loss Bowls

  • Prep: 15 mins

Ingredients

Локшина соба «Зелений чай» - 1 чашка

Вакаме (морські водорості) сушені - 3 шматки

Фенхель обрізаний і тонко нарізаний - 0,75 чашки + листя для гарніру

Морква терта - 0,5 чашки

Форель копчена, грубо нарізана - 100 г

Кінза - 1 жменя листя

Лайм - скибочки (необов'язково)

Петрушка плоским листям - 1 жменя нарізаної зелені

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Соєвий соус темний - 1 ч. ложка

Вино рисове мірін - 1 ч. ложка

Мед - 0,5 ч. ложки

Лайм - 0,25 шт. (сік)

Сіль морська

Перець чорний свіжомелений

Directions

1Покласти локшину соба «Зелений чай» в миску і залити окропом. Дати просочитися 3‑6 хвилин (або відповідно до інструкцій на упаковці), потім злити, промити холодною водою, щоб локшина не злипалася, і відкласти.

2Покласти вакаме в миску та залити окропом. Залишати 10 хвилин або до відновлення об'єму водоростей, потім злити та грубо нарізати.

3СОУС: Змішати у мисці темний соєвий соус, мірін, мед, а також лаймовий сік і заправити сіллю та перцем.

4САЛАТ: Струсонути у мисці фенхель, моркву, вакаме, додти більшу частину заправки та знов струсонути.

5Покласти локшину в каструлю, додати салат із фенхелю та моркви, форель, листя кінзи (половину листя нарізати, решту залишити цілим), а також скибочки лайма (якщо використовуються), щоб вичавити над чашею. Полити рештою заправки та додати листя петрушки та фенхелю (якщо використовуються).

00:00

Nutrition Facts

Calories259 калорій
Sodium872 мг
Protein15 г
Cholesterol21 мг
Sugar10,5 г
Total Fat3 г
Saturated Fat0,7 г
Total Carbohydrates36 г
Dietary Fiber11 г