Грильяж із шоколадом
Грильяж із шоколадом

Грильяж із шоколадом

  ,

31 Серпня, 2019

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Горіхи очищені - 2 склянки

Цукор - 0,5 склянки

Вода - 0,5 склянки

Шоколад - 250 г

Цукати будь-які - 3 ст. ложки

Варення ягідне - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 50 г

Вафельні пластини - 2 шт.

Directions

1Шоколад натерти на крупній тертушці, цукати дрібно нарізати, а горіхи потовкти у ступці, щоб вийшли невеликі шматочки.

2Цукор залити гарячою водою і зварити густий сироп.

3Додати в сироп варення, горіхи, тертий шоколад, цукати та розм'якшене вершкове масло і продовжувати варити на повільному вогні, весь час вимішуючи і стежачи, щоб не пригоріло.

4Коли маса буде відставати від стінок посуду, викласти її на вафельну пластину, розрівняти мокрою качалкою поверхню, накрити другою вафлею, придавити невеликим вантажем і залишити на добу в прохолодному місці.

5Перед подачею нарізати грильяж на невеликі шматочки.

00:00