222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Цукор - 1 склянка
Борошно
Родзинки - 0,5 склянки
Волоські горіхи - 0,5 склянки ядер
Мед - 2 ст. ложки
Вода - 1 склянка
Олія - 0,5 склянки
Сода - 1 ч. ложка
Какао або кава - 2 ст. ложки
Гвоздика подрібнена
Кориця подрібнена
Коріандр подрібнений
Джем ягідний
Directions
1У глибокий посуд насипати цукор, налити воду й олію, покласти мед і варити все разом до повного розчинення цукру та меду.
2Потім в остиглу до 30‑40°C суміш опустити соду, какао або каву, прянощі та ретельно розмішати, щоб не залишилося грудок. Після цього вмішати перемелені горіхи, родзинки та борошно в таких кількостях, щоб тісто по консистенції нагадувало густу сметану.
3Випікати у формі, змащеній олією або викладеній папером для випічки.
4Остиглий медяник розділити на два шари та змастити ягідним джемом.