бутерброд з яблуком і джемом
бутерброд з яблуком і джемом

Гарячий бутерброд з яблуками

  ,   , ,

27 Червня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука - 1 шт.

Батон - 0,5 шт.

Джем (вишневий, смородиновий або інший) - 2 ст. ложки

Олія - для змащення

Цукор

Directions

1Яблуко розрізати навпіл, вийняти серцевину та нарізати на скибочки завтовшки ~ 1 см.

2Скибочки білого хліба викласти на деко, змащене олією. На хліб покласти трохи джему або варення, а на нього зверху - скибочки яблук. Бутерброд можна робити не з цілим, а з тертим яблуком. Посипати невеликою кількістю цукру і поставити в гарячу духовку на 5‑7 хвилин.

3Солодкі бутерброди найкраще їсти гарячими або теплими.

Антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії

00:00