Гуляш з яловичини
Гуляш з яловичини

Гуляш по-угорськи

    ,   

22 Червня, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 45 mins

Ingredients

Яловичина - 700 г рагу + 150 г сирої грудинки

Цибуля - 500 г

Масло вершкове - 30 г

Перець червоний мелений - 1‑2 кав. ложки

Сметана - 1 чашка

Картопля - 1 кг

Сіль

Directions

1Нарізати м'ясо та грудинку на шматочки. Дрібно нарізати цибулю.

2Розтопити масло в скороварці. Покласти в нього м'ясо та цибулю, посолити, посипати червоним перцем. Влити трохи води. Закрити та тушкувати м'ясо 35 хвилин.

3Відкрити, вкласти зверху решітку. На неї покласти очищену картоплю. Закрити та тушкувати ще 10 хвилин.

4Подавати, поливши страву сметаною.

00:00