Варення з цілих абрикосів
Варення з цілих абрикосів

Варення з цілих абрикосів

  

10 Вересня, 2019

Варенья, компоты, джемы

Ingredients

Абрикоси трохи недостиглі - 1 кг

Цукор - 1‑1,2 кг

Вода - 200 мл

Лимонна кислота - 3‑4 г

Directions

1Абрикоси ретельно вимити, наколоти кожен плід загостреною дерев'яною паличкою, бланшувати 2‑3 хвилини, потім остудити в холодній воді.

2СИРОП: Воду довести до кипіння, додати цукор, кип'ятити при частому помішуванні 1 хвилину.

3Підготовлені абрикоси залити гарячим сиропом, довести на слабкому вогні до кипіння, кип'ятити 4‑5 хвилин і залишити на кілька годин для охолодження.

4Повторити цю процедуру ще два рази, а потім варити до готовності.

5Перед закінченням варіння додати лимонну кислоту.

00:00