365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все
Ingredients
Лосось - 150 г філе
Креветки без панцирів - 150 г
Креветки з панцирами - 100 г
Лимон - 1 шт (сік)
Сир пармезан - 80 г
Йогурт натуральний - 150 мл
Зелень кропу
Сіль
Directions
1Філе лосося нарізати невеликими шматочками, посолити і тушкувати з йогуртом 10 хвилин.
2Окремо відварити з сіллю до готовності креветки, витягти, остудити.
3Відкласти креветки в панцирах, інші порізати ножем.
4Додати подрібнені креветки до риби, змішати з подрібненою зеленню кропу і лимонним соком, розкласти в жаростійкі формочки. Посипати тертим пармезаном і запікати в духовці при 180°C 4-5 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
5Готову страву прикрасити рештою креветок в панцирах.