Жульєн з лососем і креветками

  , ,   

4 Листопада, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Лосось - 150 г філе

Креветки без панцирів - 150 г

Креветки з панцирами - 100 г

Лимон - 1 шт (сік)

Сир пармезан - 80 г

Йогурт натуральний - 150 мл

Зелень кропу

Сіль

Directions

1Філе лосося нарізати невеликими шматочками, посолити і тушкувати з йогуртом 10 хвилин.

2Окремо відварити з сіллю до готовності креветки, витягти, остудити.

3Відкласти креветки в панцирах, інші порізати ножем.

4Додати подрібнені креветки до риби, змішати з подрібненою зеленню кропу і лимонним соком, розкласти в жаростійкі формочки. Посипати тертим пармезаном і запікати в духовці при 180°C 4-5 хвилин до утворення рум'яної скоринки.

5Готову страву прикрасити рештою креветок в панцирах.

00:00