Капуста листова (кале), грубо нарізане листя без грубих стебел - 2 склянки
Шпинат - 1 склянка листя
Апельсини - 1 шт.
Імбир свіжий - шматочок 2,5 см
Авокадо - 0,5 шт.
Молоко мигдалеве - 1 1/3 склянки
Порошок ягод асаї - 1 ч. ложка
Насіння льону - 2 ч. ложки
Чорниця - 8 ягід
Ягоди годжі - 1 ч. ложка
Directions
1Підігріти духовку до 400°F (200°C). Поєднати у сковорідці вівсянку, насіння гарбуза, корицю та 1 ч. ложку меду та обсмажувати 10‑15 хвилин або доки гранола не стане золотисто-коричневою та хрусткою, а потім відкласти до охолодження. (Після охолодження зберігати додаткову порцію в герметичному контейнері до 3 днів).
2Зробити смузі, змішуючи в блендері листову капусту, шпинат, очищений та розділений на сегменти апельсин, очищений і грубо нарізаний імбир і авокадо. Додати мигдалеве молоко та змішувати, доки все добре не поєднанається.
3Додати порошок ягід асаї, насіння льону та 0,5 ч. ложки меду та змішати ще раз до гладкості. Якщо смузі виходить занадто густим, додати трохи води та знову змішати. Якщо смузі недостатньо густий, поставити його в морозильну камеру на 15 хвилин.
4Налити коктейль у чашу, додати гранолу та посипати чорницею та ягодами годжі.