Хінкалі з м'ясом і сиром
Хінкалі з м'ясом і сиром

Хінкалі з м’ясом і сиром

    

29 Вересня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Борошно пшеничне - 1 кг

Яйця - 2 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ М'ЯСНОЇ НАЧИНКИ:

Яловичина жирна - 1 кг м'якоті

Цибуля ріпчаста - 5 шт.

Петрушка - 1 пучок зелені

Кінза - 1 пучок зелені

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ СИРНОЇ НАЧИНКИ:

Сир сулугуні - 1 кг

Масло вершкове - 100 г

Directions

1Яйця, невелику кількість води, сіль з'єднати з борошном і замісити круте тісто.

2М'ЯСНА НАЧИНКА: М'ясо двічі пропустити через м'ясорубку разом із цибулею, додати рубану зелень, перець, сіль, влити 1 клянку води, перемішати.

3СИРНА НАЧИНКА: Натерти сир і змішати з маслом.

4Тісто розкачати в тонкий пласт і вирізати склянкою кружальця. На середину кожного кружальця покласти м'ясну або сирну начинку, краї тіста зібрати в центрі та защипнути.

5Опустити хінкалі в киплячу підсолену воду і варити. Коли хінкалі спливуть, варити ще 5 хвилин, потім вийняти їх шумівкою.

6При подачі посипати перцем.

00:00