Кльоцки з грибами смаженими
Кльоцки з грибами смаженими

Кльоцки з грибами смаженими

  ,

16 Липня, 2020

1000 рецептов (1000 секретов) 2016 №24/С Новогоднее застолье

Ingredients

Картопля - 1 кг

Яйця - 3 шт.

Печериці - 0,5 кг

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія оливкова - для смаження

Сіль - 1 щіпка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Directions

1Картоплю очистити і відварити.

2Зробити за допомогою погружного блендера пюре й остудити.

3Додати в пюре яйця, борошно з сіллю та вимісити тісто трохи м'якше, ніж на пельмені.

4Розкачати тісто в сочень завтовшки 0,5 см. Вирізати формою фігурні коржики.

5Відварити кльоцки в підсоленому окропі до готовності. Вийняти шумівкою.

6Печериці нарізати, обсмажити до м'якості на оливковій олії.

7Нарізати цибулю і додати до печериць. Смажити до золотистого кольору.

8Викласти кльоцки на тарілки, додати печериці та полити олією, яка залишилась після смаження.

00:00