Кльоцки з грибами смаженими пельмені, вареники, галушки, страви з грибів 16 Липня, 2020 1000 рецептов (1000 секретов) 2016 №24/С Новогоднее застолье Ingredients Картопля - 1 кг Яйця - 3 шт. Печериці - 0,5 кг Цибуля ріпчаста - 1 шт. Олія оливкова - для смаження Сіль - 1 щіпка Перець чорний мелений - 1 щіпка Directions 1Картоплю очистити і відварити. 2Зробити за допомогою погружного блендера пюре й остудити. 3Додати в пюре яйця, борошно з сіллю та вимісити тісто трохи м'якше, ніж на пельмені. 4Розкачати тісто в сочень завтовшки 0,5 см. Вирізати формою фігурні коржики. 5Відварити кльоцки в підсоленому окропі до готовності. Вийняти шумівкою. 6Печериці нарізати, обсмажити до м'якості на оливковій олії. 7Нарізати цибулю і додати до печериць. Смажити до золотистого кольору. 8Викласти кльоцки на тарілки, додати печериці та полити олією, яка залишилась після смаження. 00:00