100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 1 hr 15 mins
Yields: 10 порцій
Ingredients
Картопля - 1 кг
Цибуля - 2 шт.
Яйця - 1 шт.
Борошно - 4 ст. ложки,
Яловичина - 150 г
Олія оливкова - 1 ст. ложка
Сіль
Перець чорний мелений
Олія для смаження
Directions
1Подрібнити м'ясо за допомогою блендера або пропустити через м'ясорубку. Очистити цибулю та дрібно порубати. Додати у фарш 1 цибулину, оливкову олію, посолити, поперчити, перемішати.
2Очистити картоплю, подрібнити в пюре. Змішати з другою цибулиною. Посолити, поперчити. Додати яйце і борошно, перемішати.
3Викласти оладки на розігріту сковороду з олією. Покласти в центр кожної оладки невеликий коржик з фаршу. Закрити фарш ще однією столовою ложкою тіста, смажити до рум'яної скоринки близько 2 хвилин.
4Перевернути й обсмажувати ще 2 хвилини.
5Скласти колдуни навперехрест в сковороду з товстим дном, закрити кришкою та тушкувати на слабкому вогні 20‑25 хвилин.