222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)
Ingredients
ОВОЧІ:
Морква
Редька зелена
Капуста
Буряк
ЗАПРАВКА:
Олія соняшникова без запаху
Оцет соєвий
Перець червоний
Коріандр
Часник
Directions
1ВАРІАНТИ З РІЗНИМИ ОВОЧАМИ:
2
3
Морква
4
Морква та зелена редька
5
Капуста з морквою або буряком
6
7Продукти тонко нашаткувати, змішати з іншими компонентами, посолити, пом'яти руками, перемішати, дати постояти, щоб з'явився сік, який потім злити.
8На сковороді розігріти олію.
9Овочі заправити оцтом, посипати червоним перцем, коріандром. Дрібно посікти часник і викласти гіркою на овочі. Розігріту олію налити зверху на часник, все перемішати.
10Дати постояти й остудити.
Для приготування корейських салатів потрібно підібрати спеціальну овочерізку з можливістю нарізати продукти дуже тонко.