корейський салат з маринованих овочів
корейський салат з маринованих овочів

Салати корейські

    

12 Серпня, 2019

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

ОВОЧІ:

Морква

Редька зелена

Капуста

Буряк

ЗАПРАВКА:

Олія соняшникова без запаху

Оцет соєвий

Перець червоний

Коріандр

Часник

Directions

1ВАРІАНТИ З РІЗНИМИ ОВОЧАМИ:

2

    3

  • Морква
  • 4

  • Морква та зелена редька
  • 5

  • Капуста з морквою або буряком
  • 6

7Продукти тонко нашаткувати, змішати з іншими компонентами, посолити, пом'яти руками, перемішати, дати постояти, щоб з'явився сік, який потім злити.

8На сковороді розігріти олію.

9Овочі заправити оцтом, посипати червоним перцем, коріандром. Дрібно посікти часник і викласти гіркою на овочі. Розігріту олію налити зверху на часник, все перемішати.

10Дати постояти й остудити.

Для приготування корейських салатів потрібно підібрати спеціальну овочерізку з можливістю нарізати продукти дуже тонко.

00:00