рибні биточки
рибні биточки

Котлети з щуки

    

16 Липня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Щука - 400 г філе

Хліб білий - 100 г

Томатна паста - 100 г

Молоко - 100 мл

Часник - 1 головка

Цибуля ріпчаста

Петрушка - 1 пучок

Олія - 4 ст. ложки

Вода - 50 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Залити теплим молоком білый хліб. Вимити й очистити часник, нарізати маленькими кубиками. Промити й обсушити зелень петрушки, дрібо порубити.

2Рибне філе подрібнити за допомогою м'ясорубки. Додати до фаршу вимочений хліб, цибулю, зелень, чорний мелений перець, сіль і перемішати. Сформувати з фаршу котлети.

3Налити на дно мультиварки олію та покласти котлети. Увімкнути режим «Випічка» та підсмажувати котлети по 7 хвилин з кожного боку.

4Розвести водою томатну пасту та залити соусом котлети в мультиварці. Увімкнути режим «Тушкування» на 30 хвилин.

00:00