Бабка мереживна
Бабка мереживна

Бабка мереживна

    , ,

10 Лютого, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs 40 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Борошно - 500 г + на підпил

Дріжджі свіжі - 50 г

Яйця - 10 шт.

Цукор - 500 г

Молоко - 80 мл

Масло вершкове для змащування

Сіль

Directions

1Відокремити білки від жовтків. Збити жовтки з цукром, додати борошно, сіль і розведені в невеликій кількості теплого молока свіжі дріжджі. Збивати не менше 1 години.

2Додати збиті в стійку піну білки, перемішати масу акуратно зверху вниз.

3Викласти тісто в змащену вершковим маслом і подпорошену борошном форму. Поставити в тепле місце, доки воно не підніметься врівень з краями ємності.

4Випікати в розігрітій до 180°С духовці 40 хвилин.

00:00