Млинці мереживні зі шпинатом і мусом із сьомги млинці, оладки, сирники 23 Грудня, 2018 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients ДЛЯ МЛИНЦІВ: Борошно - 1 склянка Молоко - 200 мл Яйця - 1 шт. Олія - 1 ст. ложка + для смаження Сіль - 1 щіпка ДЛЯ НАЧИНКИ: Сьомга слабосолона - 100 г Вершки 20% - 100 мл Шпинат свіжий - 50 г Directions 1Збити яйце з дрібкою солі. Влити молоко й олію. Додати до яєчно-молочної суміші просіяне борошно та розмішати, щоб не було грудок. 2Перелити тісто у пластикову пляшку, попередньо зробивши невеликий отвір у кришці. 3Розігріти сковороду з олією та спекти мереживні млинці, виливаючи тісто візерунком довільної форми. 4Перебрати шпинат, видалити стебла та ретельно промити. Залити вимитий шпинат окропом на 2‑3 хвилини. 5Подрібнити сьомгу за допомогою блендера. Додати до риби збиті вершки. 6Розкласти на млинці листя шпинату. Зверху викласти трохи рибного мусу, згорнути млинці рулетами. 00:00