борщ
борщ

Борщ селянський з яблуками

    

23 Грудня, 2018

Эх, яблочко!

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Баранина - 400 г

Капуста свіжа - 400 г

Квасоля - 100 г

Сметана - 100 г

Сало свиняче топлене - 40 г

Шпик - 40 г

Картопля - 5 шт.

Яблука - 2 шт.

Буряк - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Петрушка корінь - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Томат-пюре - 2 ст. ложки

Квас буряковий - 2 склянки

Спеції

Directions

1Буряк нарізати соломкою і тушкувати з томатом-пюре та буряковим квасом.

2У киплячий м'ясний бульйон покласти капусту, нарізану кубиками картоплю і варити до напівготовності.

3Потім додати тушкований буряк, пасеровані коріння та цибулю, готову квасолю і варити 15‑20 хвилин.

4Додати нарізані яблука, духмяний перець, лавровий лист і заправити товченим шпиком.

5При подачі заправити борщ сметаною.

00:00