Бозбаш з баранини перші страви грузинська кухня 18 Липня, 2019 Грузинская кухня (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 6 порцій Ingredients Баранина - 500 г м'якоті + 50 г жиру Рис подрібнений - 1 ст. ложка Цибуля ріпчаста - 3 шт. Кінза - 1 пучок зелені Петрушка - 1 пучок зелені Перець червоний мелений Шафран - на кінчику ножа Сіль Directions 1М'ясо нарізати шматочками по 30‑40 г, обсмажити на жирі. 2Залити обсмажене м'ясо 10 склянками води, довести до кипіння, зняти піну та варити при слабкому кипінні 30 хвилин. 3Покласти дрібно нарізану цибулю, промитий рис і варити на слабкому вогні до готовності. 4За 10 хвилин до готовності додати перець, сіль, шафран, рубані кінзу та петрушку. 5При подачі посипати зеленню. 00:00