Бозбаш з баранини
Бозбаш з баранини

Бозбаш з баранини

    

18 Липня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Баранина - 500 г м'якоті + 50 г жиру

Рис подрібнений - 1 ст. ложка

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Кінза - 1 пучок зелені

Петрушка - 1 пучок зелені

Перець червоний мелений

Шафран - на кінчику ножа

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати шматочками по 30‑40 г, обсмажити на жирі.

2Залити обсмажене м'ясо 10 склянками води, довести до кипіння, зняти піну та варити при слабкому кипінні 30 хвилин.

3Покласти дрібно нарізану цибулю, промитий рис і варити на слабкому вогні до готовності.

4За 10 хвилин до готовності додати перець, сіль, шафран, рубані кінзу та петрушку.

5При подачі посипати зеленню.

00:00