Котлети з баранини зі смородиновим соусом
Котлети з баранини зі смородиновим соусом

Котлети з баранини зі смородиновим соусом

    , ,

24 Серпня, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4-8 порцій

Ingredients

Баранина на реберцях - 8 шт. по 160 г

Помідори - 2 шт.

Олія - 1 ч. ложка

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Джем із червоної смородини - 0,25 склянки

Оцет винний червоний - 1 ст. ложка

Соєвий соус - 1 ч. ложка

Вода - 2 ст. ложки

Зелень сушена мелена - 1 ч. ложка

Гречана крупа - 2 пакетика

Перець чорний мелений - 0,5 ч. ложки

Сіль - 1 неповна ложка

Directions

1З'єднати зелень, чорний перець і сіль і натерти цією сумішшю баранину.

2Помідори розрізати навпіл.

3СОУС: Цибулю дрібно нашаткувати й обсмажити на олії до м'якості. Додати джем, оцет, соєвий соус, сіль на кінчику ножа та воду. Перемішати і довести до кипіння.

4Гречку в пакетиках зварити за вказівками на упаковці.

5Обсмажувати котлети та помідори на грилі або на решітці в духовці при 200°C 10‑12 хвилин.

6Подавати котлети з кислим соусом і гречаною кашею.

00:00