шашлик
шашлик

Шашлик з баранячих нирок

    

3 Лютого, 2019

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Баранячі нирки - 400 г

Корейка копчена - 100 г

Олія - 50 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Нирки промити, видалити плівку та зробити глибокий надріз, не розрізаючи їх навпіл. Нанизати на шампур упереміж із тонко порізаною копченою корейкою, змастити олією, посипати сіллю та перцем.

2Підсмажити на вугіллі, постійно повертаючи шампур. При смаженні нирки розходяться в тих місцях, де був зроблений надріз.

3Подавати гарячими на шампурах зі свіжими помідорами, огірками, пряним соусом. Смажені нирки можна також сервірувати на блюді. Тоді як гарнір подати картоплю, смажену соломкою (фрі) в рясному жирі, та свіжі овочі.

00:00