Баранина на пиві
Баранина на пиві

Баранина на пиві

    ,

14 Грудня, 2018

1000 рецептов (1000 секретов) 2016 №24/С Новогоднее застолье

Ingredients

Баранина - 1 кг м'якоті

Пиво світле - 500 мл

Часник - 2 головки

Базилік сушений - 0,5 ч. ложки

Чебрець сушений - 0,5 ч. ложки

Розмарин сушений - 0,5 ч. ложки

Паприка - 1 ч. ложка

Перець гострий червоний мелений - 0,5 ч. ложки

Цибуля - 3 шт. невеликі

Гірчиця - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Directions

1Баранину нарізати на стейки, скласти в каструлю, залити пивом. З'єднати всі сухі приправи, всипати до м'яса та ретельно перемішати руками. Цибулю очистити, розрізати навпіл і помістити в каструлю. Сюди ж покласти цілі головки часнику. Маринувати м'ясо 7‑8 годин в холодному місці.

2Стейки натерти сумішшю з гірчиці й оливкової олії та запекти на грилі разом із цибулею та часником.

00:00