Шашлик з баранини з цибулею, помідорами та часником
Шашлик з баранини з цибулею, помідорами та часником

Шашлик з баранини (з цибулею, помідорами та часником)

    

18 Лютого, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина (ниркова частина) - 1 кг м'якоті

Помідори - 2 шт. великих

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 3 зубчики

Олія - 3 ст. ложки

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Оцет винний - 1 ст. ложка

Петрушка - зелень

Сіль

Перець червоний мелений

Перець чорний мелений

Зелена цибуля

Directions

1М'ясо очистити від плівок і жиру, нарізати шматочками по 30-40 г, посолити, посипати дрібно рубаним часником, чорним перцем, скропити оцтом, посипати нарізаною кільцями ріпчастою цибулею та маринувати на холоді 2-3 години.

2М'ясо нанизати на шпажки, перемежовуючи шматочками цибулі та помідорів, посипати борошном і смажити на сковороді в розігрітій олії до золотистої скоринки (всередині м'ясо має залишитися рожевим).

3Подавати шашлик на підігрітому блюді, оформивши крупно нарізаною зеленню петрушки, з посипаними червоним перцем скибочками помідорів і дрібно рубаною зеленою цибулею.

00:00