Перець солодкий - 200 г червоного + 200 г зеленого
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Бринза - 100 г
Сир твердий - 100 г
Часник - 2‑3 зубчики
Масло вершкове - 50 г
Зелень петрушки - 1 пучок
Сіль
Directions
1М'ясо відварити в підсоленій воді. Охолодити та дрібно нарізати.
2Перець спекти, очистити від шкірки та насіння. Пропустити окремо червоний і зелений перець через м'ясорубку, посолити.
3Зелень і цибулю дрібно порубати, з'єднати з розтертим із сіллю часником і маслом, перемішати та розділити на дві частини. Одну частину змішати з тертим сиром і червоним перцем, іншу частину - з тертою бринзою і зеленим перцем. Сформувати кульки.
4Охолоджене м'ясо викласти гіркою на блюдо та подавати з перцевими кульками.