Суші з маринованим оселедцем (хакодзусі або осідзусі)
Суші з маринованим оселедцем (хакодзусі або осідзусі)

Суші з маринованим оселедцем (хакодзусі або осідзусі)

    

28 Грудня, 2018

50 рецептов японской кухни

Ingredients

Рис готовий - 3 склянки

Оселедець маринований в оцтовому соусі й обсушений - 3 філе середніх розмірів

Огірки - 0,5 шт. середнього розміру

Кунжут темний - 1 ст. ложка зерен

Імбир

Directions

1Дерев'яну прямокутну коробку заповнити половиною порції готового рису, розрівняти, покласти зверху тонко нарізаний огірок і присипати кунжутним зернами. Засипати залишками рису та знову розрівняти, посипати свіжонаструганим імбиром і покласти зверху маринований оселедець, шкірою вгору. Закрити дерев'яною кришкою і добре її притиснути.

2Потім вологим ножем нарізати на рівні шматочки.

00:00