М'ясна страва «Лора»
М'ясна страва «Лора»

М’ясна страва «Лора»

  ,   

17 Грудня, 2019

300 рецептов. Блюда  из духовки

Ingredients

М'ясо (свинина або яловичина) - 300‑400 г

Яйця - 1‑2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Молоко - 200 мл

Сир - 100 г

Майонез

Перець

Сіль

Directions

1М'ясо нарізати невеликими (4х4 см) тонкими шматками, добре відбити, посолити, сильно поперчити.

2Покласти м'ясо в маленьке деко (можна взяти сковороду або качатницю), змащене жиром або маргарином. Зверху укласти кільцями цибулю, посипати натертим сиром, покласти майонез шаром 0.5 см і все це залити зверху яйцем, збитим з молоком.

3Поставити в розігріту духовку на 20 хвилин, доки шар яйця не запечеться.

00:00