Пиріг м'ясний зі свининою та морквою
Пиріг м'ясний зі свининою та морквою

Пиріг м’ясний зі свининою та морквою

  , ,   

16 Червня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Свинина - 700 г нежирної лопатки

Морква - 800 г

Батон підсушений - 1/3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Олія рафінована - 1 ч. ложка

Вода

Сіль

Directions

1Батон розмочити у воді. Цибулю очистити та нарізати дрібними кубиками. Очищену моркву натерти на крупній тертушці.

2Видалити з м'яса весь жир, вимити його та залити холодною водою в чаші мультиварки. Включити режим «Варіння» і довести до кипіння.

3Воду злити, м'ясо вимити та прокрутити через м'ясорубку разом з розмоченим і віджатим батоном. Вимісити фарш, посолити та додати половину цибулини.

4У змащену маслом чашу мультиварки викласти рівним шаром м'ясний фарш.

5Залишки цибулі приспустити на олії в сковороді під кришкою, додати моркву та тушкувати близько 1 хвилини.

6Потім додати в суміш цукор, перемішати та прогріти ще 30 секунд.

7Моркву з цибулею викласти поверх м'ясного фаршу, розрівняти.

8У чашу мультиварки влити окріп так, щоб шар моркви був закритий наполовину. Закрити кришку мультиварки, поставити режим, який дозволить мультиварці випускати пар, на 70 хвилин.

9Потім охолодити пиріг і подавати з зеленню.

00:00