Биточки м'ясні парові
Биточки м'ясні парові

Биточки м’ясні парові

    , ,

15 Серпня, 2019

180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 100 г

Хліб білий черствий - 1 шматок

Вода - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 0,5 ч. ложки

Сіль

Directions

1М'ясо очистити від плівок і сухожиль, пропустити через м'ясорубку, змішати з розмоченим хлібом, посолити, створюючи однорідну масу. Фарш посолити і ретельно вибити.

2Фарш розділити на биточки, варити в киплячій воді або на пару.

3Подавати з вершковим маслом.

Дієта №1Б для лікування виразки шлунку та гастритів у гострій стадії

00:00