Риба, тушкована по-середземноморськи
Риба, тушкована по-середземноморськи

Риба, тушкована по-середземноморськи

    

20 Листопада, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Риба - 500 г

Олія - 2 ст. ложки

Помідори - 2 шт.

Кріп - зелень

Петрушка - зелень

Лимон - 1 ст. ложка соку

Сіль

Directions

1Нарізані дольками помідори посолити і потушкувати з додаванням олії.

2Рибу очистити, скропити соком лимона та натерти сіллю.

3Розігріти в сковороді олію, покласти рибу, додати 2‑3 ст. ложки води, підготовлені помідори і тушкувати до готовності, за необхідності підливаючи воду.

4При подачі на стіл посипати дрібно нарубаною зеленню

00:00