молочний кисіль з ягодами
молочний кисіль з ягодами

Кисіль молочний

    

14 Серпня, 2018

180 рецептов против гастрита и язвы / 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

Молоко пастеризоване - 8 ст. ложок / 1 склянка

Цукор - 2 ч. ложки / 1 ст. ложка

Крохмаль - 1,5 ч. ложки (кукурудзяний) / 1 ч. ложка

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Сік ягідний

Варення

Directions

1Молоко розігріти, всипати цукор, довести до кипіння.

2У кипляче молоко влити крохмаль, попередньо розведений з холодним молоком, кип'ятити 3‑4 хвилини.

3ВАРІАНТ 1: Зняти з вогню, посипати цукром і охолодити.

4ВАРІАНТ 2: Розлити по вазочках або формах, змочених холодною водою. До охолодженого киселю можна додати ягідний сік або варення.

Дієта № 1А при виразковій хворобі шлунку (варіант 1)

00:00