Кисіль молочний десерти здорове харчування 14 Серпня, 2018 180 рецептов против гастрита и язвы / 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит) Ingredients Молоко пастеризоване - 8 ст. ложок / 1 склянка Цукор - 2 ч. ложки / 1 ст. ложка Крохмаль - 1,5 ч. ложки (кукурудзяний) / 1 ч. ложка ДЛЯ ПОДАЧІ: Сік ягідний Варення Directions 1Молоко розігріти, всипати цукор, довести до кипіння. 2У кипляче молоко влити крохмаль, попередньо розведений з холодним молоком, кип'ятити 3‑4 хвилини. 3ВАРІАНТ 1: Зняти з вогню, посипати цукром і охолодити. 4ВАРІАНТ 2: Розлити по вазочках або формах, змочених холодною водою. До охолодженого киселю можна додати ягідний сік або варення.Дієта № 1А при виразковій хворобі шлунку (варіант 1) 00:00