Млинці молочні млинці, оладки, сирники 24 Грудня, 2018 100 лучших рецептов блинов и оладий 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr 10 mins Yields: 4-5 порцій / 16–20 шт. Ingredients Борошно - 270 г Молоко - 750 мл Яйця - 3 шт. Масло вершкове - 30 г Цукор - 0,5 ст. ложки Сіль - 0,5 ч. ложки Олія для смаження Directions 1Відокремити жовтки від білків, розтерти жовтки з цукром. 2Збити білки з сіллю в пишну піну. 3Додати до жовтків 250 мл молока, перемішати. 4Додати просіяне борошно і, поступово додаючи залишки молока, ретельно вимісити до однорідної консистенції. 5Додати розтоплене вершкове масло та збиті білки, перемішати. 6Смажити млинці з двох боків на розпеченій олії до золотистого кольору. 00:00