Биточки пшоняні (з картоплею) каші та круп'яні страви, овочеві страви духовка, здорове харчування 5 Січня, 2020 250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит) Ingredients Пшоно - 50 г Картопля - 1 шт. Молоко - 1/3 склянки Яйця - 1 шт. Сухарі - 1 шт. Масло вершкове - 1 ст. ложка Directions 1Пшоно перебрати, промити, залити окропом на кілька хвилин, потім воду злити, пшоно залити гарячим молоком, зварити кашу. 2Картоплю очистити, нарізати і зварити. 3Розім'яти картоплю до стану пюре, додати в неї яйце. 4Перемішати картопляне пюре з пшоняною кашею і сформувати биточки. 5Сухар розмолоти, в ньому обваялти биточки та запікати в духовці при 180°C 15 хвилин. 00:00