Биточки пшоняні з картоплею
Биточки пшоняні з картоплею

Биточки пшоняні (з картоплею)

  ,   ,

5 Січня, 2020

250 рецептов для здоровья печени и очищения организма (Еда, которая лечит)

Ingredients

Пшоно - 50 г

Картопля - 1 шт.

Молоко - 1/3 склянки

Яйця - 1 шт.

Сухарі - 1 шт.

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Directions

1Пшоно перебрати, промити, залити окропом на кілька хвилин, потім воду злити, пшоно залити гарячим молоком, зварити кашу.

2Картоплю очистити, нарізати і зварити.

3Розім'яти картоплю до стану пюре, додати в неї яйце.

4Перемішати картопляне пюре з пшоняною кашею і сформувати биточки.

5Сухар розмолоти, в ньому обваялти биточки та запікати в духовці при 180°C 15 хвилин.

00:00