Гриби по-грецьки (з помідорами та вином) страви з грибів здорове харчування 9 Червня, 2019 175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит) Ingredients Печериці - 500 г Помідори - 5 шт. Олія (краще оливкова) Вино сухе - 70‑100 мл Сіль Перець чорний мелений Петрушка - зелень Кінза - зелень Лимон - для декору Directions 1У глибоку сковорідку з розігрітою олією покласти дрібно нарізані помідори, очищені печериці, додати сіль, перець. 2Зелень дрібно нарізати, половину її викласти до помідорів і грибів. Все перемішати, трохи обсмажити. 3Додати біле сухе вино і тушкувати хвилин 10. 4Потім гриби викласти на блюдо та посипати зеленню, а томати ще покип'ятити в сковороді хвилин 5, щоб випарувалася рідина. 5Томатну суміш викласти на гриби, остудити та прикрасити зверху гілочками зелені, кружальцями лимона. 00:00