Гриби тушковані або грибне рагу
Гриби тушковані або грибне рагу

Гриби по-грецьки (з помідорами та вином)

    

9 Червня, 2019

175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)

Ingredients

Печериці - 500 г

Помідори - 5 шт.

Олія (краще оливкова)

Вино сухе - 70‑100 мл

Сіль

Перець чорний мелений

Петрушка - зелень

Кінза - зелень

Лимон - для декору

Directions

1У глибоку сковорідку з розігрітою олією покласти дрібно нарізані помідори, очищені печериці, додати сіль, перець.

2Зелень дрібно нарізати, половину її викласти до помідорів і грибів. Все перемішати, трохи обсмажити.

3Додати біле сухе вино і тушкувати хвилин 10.

4Потім гриби викласти на блюдо та посипати зеленню, а томати ще покип'ятити в сковороді хвилин 5, щоб випарувалася рідина.

5Томатну суміш викласти на гриби, остудити та прикрасити зверху гілочками зелені, кружальцями лимона.

00:00