Капелюшки печериць із грудинкою та часником
Капелюшки печериць із грудинкою та часником

Гриби по-іспанськи

  ,   

20 Квітня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Печериці свіжі - 1 кг

Грудинка нежирна - 100 г

Часник - 5 зубчиків

Олія

Сіль

Directions

1Гриби ретельно вимити (можна не очищати), ніжки відрізати від капелюшків. Грудинку нарізати невеликими кубиками. Часник дрібно порубати.

2Деко змастити олією, викласти на нього капелюшки зрізом вниз. Посолити за смаком.

3Часник і грудинку перемішати та посипати цією сумішшю капелюшки.

4Запікати у розігрітій духовці 5 хвилин на сильному вогні.

5Зменшити вогонь до слабкого і запікати ще 10 хвилин.

00:00