Чорба з баранини
Чорба з баранини

Чорба з баранини

    

10 Березня, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 300 г м'якоті

Селера - 20 г кореня

Картопля - 3 шт.

Морква - 1 шт.

Помідори - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Часник - 2‑3 зубчики

Томат-пюре - 1 ст. ложка

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 40 г

Зелень петрушки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1М'ясо нарізати невеликими шматочками та відварити в 1,5 л окропу, додавши нарізані соломкою моркву та селеру.

2Цибулю нарізати півкільцями, підсмажити на олії разом із борошном і томатом-пюре, потім розвести невеликою кількістю води та прокип'ятити.

3Суміш покласти в суп і варити 10 хвилин.

4Додати спочатку нарізану кубиками картоплю, потім дрібно нарізані помідори та часник, посолити і варити ще 15 хвилин.

5Перед подачею посипати рубаною зеленню та перцем.

00:00