Піца по-неаполітанськи з рибним філе піца італійська кухня мультиварка 16 Листопада, 2019 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне - 250 г Дріжджі - 15 г Молоко - 100 мл Яйця - 1 шт. Цукор - 2 ч. ложки Сіль - 0,5 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Томатне пюре - 300 г Сир плавлений - 150 г Риба свіжа - 150 г філе Олія - 1‑2 ст. ложки Чебрець Сіль Directions 1З борошна, дріжджів, води та солі приготувати тісто, поставити його в тепле місце на 60 хвилин. 2Вимісити та додати жовток. Розкачати тісто в корж завтовшки 1 см. 3Викласти тісто в змащену олією чашу мультиварки. Зробити невеликі бортики, включити режим «Підігрів» на 20 хвилин. 4Викласти на тісто томатне пюре, скибочки сиру та рибне філе. Скропити начинку олією, посипати чебрецем. Виставити режим «Випічка» на 40 хвилин. 00:00