Салат «Новорічний» салати Новий рік, святкове 24 Квітня, 2019 Школа кулинара 2015 №1 Январь Ingredients Курка - 2 грудки Гриби мариновані - 200 г Морква - 1 шт. Селера - 3 стебла Цибуля солодка - 1 шт. Олія - 2 ст. ложки Лавровий лист - 2 шт. Лимон - 1  ч. ложка соку Перець духмяний - 3‑4 горошини Часник сушений - 2 щіпки Мускатний горіх - 2 щіпки Сіль Перець чорний мелений ДЛЯ ПОДАЧІ: Тости з білого хліба Directions1З грудок зняти шкіру, покласти в каструлю з водою, додати лавровий лист, духмяний перець, посолити та варити до готовності. Остудити.2Моркву, цибулю та селеру нарізати кубиками, смажити до готовності в розігрітій олії. Додати мускатний горіх і сушений часник, перемішати.3З білого хліба за допомогою формочок вирізати різні фігурки та підрум'янювати в тостері до золотистої скоринки 2 хвилини.4Гриби та куряче філе нарізати кубиками.5З'єднати в салатниці овочеву суміш, нарізані гриби та куряче м'ясо. Додати мелений перець. Полити лимонним соком. Прикрасити страву по краях хлібними тостами 00:00