Глінтвейн безалкогольний
Глінтвейн безалкогольний

Глінтвейн безалкогольний

  

21 Листопада, 2019

EVA Blog

Ingredients

Виноградний сік - 3 склянки

Вода - 0,5 склянки

Яблука - 0,5 шт.

Лимон - 2 ст. ложки перемеленої цедри

Апельсин - 2 ст. ложки перемеленої цедри

Гвоздика - 0,5 ч. ложки

Кардамон

Кориця - 1 паличка або

Коричний порошок

Directions

1Заздалегідь приготувати лимонну та апельсинову цедру - шкірку висушити і перемолоти у кавомолці.

2Налити в каструлю виноградний сік, додати воду, половинку свіжого яблука, всипати перемелену цедру. Додати гвоздику, трошки кардамону та паличку кориці або коричний порошок. Кип’ятити глінтвейн не потрібно, лишень нагріти на слабкому вогні.

3Потім 5 хвилин настоювати під кришкою. Після цього можна пригощатися.

00:00