Нормандський хліб
Нормандський хліб

Хліб нормандський

      , ,

13 Березня, 2019

Школа гастронома 2012 №18 (212) Сентябрь - Французская кухня

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 55 mins
  • Yields: 10-12 порцій

Ingredients

Борошно - 300 г

Молоко - 400 мл

Сир типу тільзитер - 400 г

Розпушувач - 1 ч. ложка

Яйця - 4 шт.

Масло вершкове - 160 г + для змащування

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Борошно просіяти разом із розпушувачем. Сир нарізати кубиками 1х1 см. Вершкове масло розтопити, не доводячи до кипіння.

2Збити міксером яйця з сіллю та перцем. Додати розтоплене масло та молоко.

Нормандський хліб

3Всипати просіяне борошно та добре перемішати до повної однорідності.

Нормандський хліб

4Додати нарізаний сир і ще раз швидко перемішати.

Нормандський хліб

5Довгасту форму змастити вершковим маслом і викласти в неї тісто, розрівняти поверхню лопаткою. Поставити в розігріту до 180°С духовку на 50 хвилин.

Нормандський хліб

6Вийняти з духовки, накрити сухим рушником і дати постояти 5 хвилин. Потім вийняти з форми.

7Подавати теплим або повністю остиглим.

Нормандський хліб

00:00