Хліб нормандський хліб французька кухня вегетаріанське, дитяче, духовка 13 Березня, 2019 Школа гастронома 2012 №18 (212) Сентябрь - Французская кухня Prep: 10 mins Cook: 55 mins Yields: 10-12 порцій Ingredients Борошно - 300 г Молоко - 400 мл Сир типу тільзитер - 400 г Розпушувач - 1 ч. ложка Яйця - 4 шт. Масло вершкове - 160 г + для змащування Сіль Перець чорний мелений Directions1Борошно просіяти разом із розпушувачем. Сир нарізати кубиками 1х1 см. Вершкове масло розтопити, не доводячи до кипіння.2Збити міксером яйця з сіллю та перцем. Додати розтоплене масло та молоко.3Всипати просіяне борошно та добре перемішати до повної однорідності.4Додати нарізаний сир і ще раз швидко перемішати.5Довгасту форму змастити вершковим маслом і викласти в неї тісто, розрівняти поверхню лопаткою. Поставити в розігріту до 180°С духовку на 50 хвилин.6Вийняти з духовки, накрити сухим рушником і дати постояти 5 хвилин. Потім вийняти з форми.7Подавати теплим або повністю остиглим. 00:00