200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина
Yields: 8 порцій
Ingredients
Борошно - 250 г
Цукор - 150 г
Мед - 25 г
Вівсяні пластівці - 250 г
Сода - 0,5 ч. ложки
Яйця - 2 шт.
Маргарин - 50 г
Волоські горіхи - 25 г ядер
Лимонна кислота - на кінчику ножа
Directions
1Ядра волоських горіхів нарубати.
2Борошно з'єднати з цукром, рідким медом, вівсяними пластівцями, харчовою содою, лимонною кислотою і яйцями, після чого все перемішати. Додати розм'якшений маргарин і горіхи та вимісити тісто.
3Сформувати з маси пряники.
4Викласти їх на деко з антипригарним покриттям і випікати в попередньо розігрітій духовці 30‑40 хвилин.