Омлет з яблуками та морквою страви з яєць духовка 19 Січня, 2019 Эх, яблочко! Яблоки (кулинария) Ingredients Яйця - 6 шт. Молоко - 1 склянка Масло вершкове - 2 ст. ложки Кориця - на кінчику ножа Яблука - 1 шт Морква - 1 шт. Directions 1Яблука нарізати скибочками і трошки прогріти (2‑3 хвилини) з вершковим маслом. 2Яйця збити, поступово додаючи молоко, в кінці збивання ввести сіль і корицю, перемішати. 3У змащену вершковим маслом форму покласти скибочки яблук, на них - натерту сиру моркву та залити яєчно-молочною сумішшю. 4Запікати в духовці 15‑20 хвилин. 5Подавати омлет гарячим. 00:00