Омлет з яблуками та морквою
Омлет з яблуками та морквою

Омлет з яблуками та морквою

    

19 Січня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яйця - 6 шт.

Молоко - 1 склянка

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Кориця - на кінчику ножа

Яблука - 1 шт

Морква - 1 шт.

Directions

1Яблука нарізати скибочками і трошки прогріти (2‑3 хвилини) з вершковим маслом.

2Яйця збити, поступово додаючи молоко, в кінці збивання ввести сіль і корицю, перемішати.

3У змащену вершковим маслом форму покласти скибочки яблук, на них - натерту сиру моркву та залити яєчно-молочною сумішшю.

4Запікати в духовці 15‑20 хвилин.

5Подавати омлет гарячим.

00:00