Омлет з креветками сніданки, страви з морепродуктів, страви з яєць низькокалорійне 6 Вересня, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 2 порції Ingredients Яйця - 4 шт. Креветки - 75 г Салат зелений - 4 листочки Борошно - 1 ст. ложка Олія - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Креветки опустити в киплячу підсолену воду, варити 2 хвилини, потім відкинути на друшляк, обдати холодною водою і очистити. 2Листя салату нарізати тонкою соломкою. 3Яйця збити з борошном, перцем і сіллю, вилити в сковороду з розігрітою олією, накрити кришкою і готувати на слабкому вогні 5 хвилин. 4Готовий омлет зняти зі сковороди, в центр покласти креветки та салат, поперчити. Згорнути вдвічі, розрізати навпіл. 5Розкласти омлет по тарілках і подати на стіл. 00:00 Nutrition Facts Calories98 ккал