Оніґірі
Оніґірі

Оніґірі з куркою та імбиром

  ,   

12 Лютого, 2019

Японская кухня

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Рис відварний - 400 г

Курка - 150 г смаженого філе

Дайкон - 100 г

Помідори - 1 шт.

Імбир маринований - 20 г

Салат зелений - листя

Directions

1Листя салату вимити, обсушити, викласти на блюдо.

2Дайкон очистити, нарізати кружальцями. Помідор нарізати дольками.

3НАЧИНКА: Куряче філе та імбир нарізати невеликими шматочками, змішати.

4Сформувати з рису круглі колобки, поклавши в середину кожного трохи начинки.

5Викласти колобки на листя салату, прикрасити кружальцями дайкону та дольками помідора.

00:00

Nutrition Facts

Calories275 ккал