Млинці апельсинові (з морозивом) десерти, млинці, оладки, сирники 8 Січня, 2019 50 рецептов эротической кухни Десерты с мороженым (Семь поварят) Ingredients Апельсини солодкі - 4 шт. Яйця - 4 шт. Борошно пшеничне - 8 ст. ложок Лікер (краще апельсиновий) - 2 ст. ложки Масло вершкове - 2 ст. ложки + 3 ст. ложки топленого для смаження Цукор - 3 ст. ложки Сіль Морозиво вершкове - 200 г / 300 г Directions 1З апельсинів стерти дрібною тертушкою цедру, розрізати навпіл і вичавити сік. 2Вершкове масло розтерти з цукром, додати яйце, борошно, сіль, вичавлений апельсиновий сік і добре збити. Влити в тісто лікер. 3Обсмажити млинці на топленому маслі з двох боків. Охолодити. 4ВАРІАНТ 1: Перед подачею до столу скласти млинці навпіл або у вигляді трикутника. До млинців подати вершкове морозиво. 5ВАРІАНТ 2: Перед самою подачею на млинці розкласти морозиво, згорнути їх трубочками і посипати цедрою. 00:00