Млинці апельсинові з морозивом
Млинці апельсинові з морозивом

Млинці апельсинові (з морозивом)

  ,

8 Січня, 2019

  • 50 рецептов эротической кухни
  • Десерты с мороженым (Семь поварят)

Ingredients

Апельсини солодкі - 4 шт.

Яйця - 4 шт.

Борошно пшеничне - 8 ст. ложок

Лікер (краще апельсиновий) - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки + 3 ст. ложки топленого для смаження

Цукор - 3 ст. ложки

Сіль

Морозиво вершкове - 200 г / 300 г

Directions

1З апельсинів стерти дрібною тертушкою цедру, розрізати навпіл і вичавити сік.

2Вершкове масло розтерти з цукром, додати яйце, борошно, сіль, вичавлений апельсиновий сік і добре збити. Влити в тісто лікер.

3Обсмажити млинці на топленому маслі з двох боків. Охолодити.

4ВАРІАНТ 1: Перед подачею до столу скласти млинці навпіл або у вигляді трикутника. До млинців подати вершкове морозиво.

5ВАРІАНТ 2: Перед самою подачею на млинці розкласти морозиво, згорнути їх трубочками і посипати цедрою.

00:00