Апельсини, фаршировані яблуками, морквою та родзинками
Апельсини, фаршировані яблуками, морквою та родзинками

Апельсини фаршировані (яблуками, морквою та родзинками)

    

22 Жовтня, 2019

Десерты из фруктов и ягод (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Апельсини - 6 шт.

Яблука - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Родзинки - 6 ст. ложок

Горіхи рубані - 6 ст. ложок

Сіль - 1 щіпка

Сметана - 1 склянка

Йогурт - 1 склянка

Directions

1Зрізати верхівки апельсинів, вийняти м'якоть і дрібно нарізати її.

2Яблука нарізати соломкою. Моркву натерти на тертушці.

3З'єднати м'якоть апельсинів з яблуками, морквою та родзинками, посолити і заправити сумішшю сметани та йогурту.

4Наповнити апельсини сумішшю, оформити горіхами.

00:00