Мішечки млинцеві з грибами
млинці, оладки, сирники, страви з грибів
23 Лютого, 2019
100 лучших рецептов блинов и оладий / 100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 1 hr
- Yields: 10 шт.
Ingredients
Млинці тонкі - 10 шт. або
ДЛЯ МЛИНЦІВ:
Борошно - 360 г
Молоко - 500 мл
Яйця - 3 шт.
Вода - 250 мл
Цукор - 1 ст. ложка
Сіль - 1 ч. ложка
Олія для смаження
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Печериці - 200 г
Цибуля - 1 шт.
Вершки жирні 33% - 20 мл
Сир твердий - 50 г
Кріп - 1 пучок
Сіль
Перець чорний свіжомелений
Олія для смаження - 2 ст. ложки
Directions
1Збити яйця з сіллю та цукром, влити половину молока, всипати борошно, перемішати. Поступово додати молоко та воду, вимісити тісто.
2Спекти 10 млинців на розпеченій сковороді, змащеній олією.
3Очистити печериці від шкірки, нарізати кожну на 4 частини або кубиками. Очистити цибулю, дрібно порубати. Натерти сир на крупній тертці.
4Пасерувати цибулю на розпеченій олії 2 хвилини, постійно помішуючи.
5Додати гриби та смажити на невеликому вогні ще 10 хвилин, періодично помішуючи.
6Влити вершки, посолити, поперчити, перемішати, довести до кипіння та зняти з вогню.
7Покласти в центр кожного млинця грибну начинку. Посипати сиром, скласти краї млинця разом у вигляді мішечка, зв'язати гілочкою кропу.
8Викласти на деко та запікати в розігрітій до 200°С духовці 15 хвилин.